lunes, 13 de febrero de 2017

Valencianada 2017

El dimecres 15 de febrer els alumnes de 4tA i 4tC participàrem en la Valencianada 2017 amb altres 31 instituts valencians més amb els quals ens vam trobar al MUVIM.

Cada grup de 4 o 5 alumnes disposaven d’un sobre amb 5 targetes que es corresponien amb 5 localitzacions de la ciutat on havien de desplaçar-se utilitzant el transport públic, per arribar a cada punt la EMT ens va facilitar un bonobús il·limitat. 

Els objectius de l’activitat eren moure’s per la ciutat de manera autònoma així com conèixer llocs nous i informació desconeguda. Per a tot això calia fer ús de diverses aplicacions de mòbil com ara Instagram, la Realitat Augmentada, el lector de codis QR, el geolocalitzador Life360 o la de la EMT.

En cadascuna de les localitzacions els alumnes havien de respondre a unes qüestions mitjançant l’aplicació de la Realitat Augmentada, fer-se un selfie i enviar-lo per instagram als hastgs de l’activitat i de l’institut #VLCda17campanar amb la resposta com a comentari del selfie. A més, en un dels punts calia fer una tasca literària; es tractava de gravar un vídeopoema o d’un fragment de novel·la i penjar-lo en instagram.

De vegades els alumnes coincidien amb grups d’altres instituts als quals saludaven amb un Ei, bona gent! Després intercanviaven anècdotes, es feien un selfie i s’acomiadaven amb altra expressió molt valenciana: Au cacau!

Ens vam divertir tots, i ara ja sabem alguna cosa nova. 

No hay comentarios: